sex dolls-kön dockor

accessNotConfigured

För de flesta män, möte flickan i sina drömmar tar tid, men ett företag erbjuder sig att släppa av henne utanför dörren på bara några dagar.

Tyvärr kommer hon att vara gjord av gummi.

Japanska kön dockor är nu så verklighetstrogna att de kommer med autentiska utseende ögon och hud som känns verklig röra.

En tillverkare, Orient Industry, även kommer att skräddarsy en docka till dina exakta behov så att du kan välja sin byst storlek, hårfärg, ögon och allt om henne ända ner till rörliga fingrar.

Featured

Lifelike: Ett bad skönhet – en av dockorna som erbjuds
Företaget säger dess nya sortiment av dockor, tillverkade av hög kvalitet silikon, är så bra att de misstas för verkliga kvinnor och skryter med att alla som köper en kommer aldrig att ha en riktig flickvän igen.

Dockorna säljs under namnet ” holländska Wives “, som är en japansk term för ett kön doll.

Pris på drygt £ 1.000 vardera, försäljning tyder de är en succé.

De kommer också med ett urval av kläder – stygga sjuksköterskor, sexiga sekreterare – för att spara den nya ägaren förlägenhet för att behöva besöka en lingerieshop.

Företagets talesman Osami Seto sa: “De två områden som vi identifierat som verkligen behöver förbättras var huden och ögonen.

“Vi känner att vi har äntligen något som är utan tvekan inte skiljas från den äkta varan.”

Dockorna är en del av en högteknologisk industri i Japan, som ständigt tittar på olika sätt att göra sexleksaker så realistiskt som möjligt.

 

The latest models include movable joints designed to place the ‘girlfriends’ in whatever position the buyer preferslove-dollsSucces: Promenad, talande, levande dockor är den senaste sexindustrin hit